Dit ben ik...

Dansfanaat

Ik wil graag alles van jullie weten, dus jullie mogen ook meer van mij weten. Ik ben Deborah Vink, 42 jaar en geboren Rotterdamse. Inmiddels woon ik in het bourgondische Oosterhout in Noord-Brabant. Ondanks dat ik geen carnaval vier, voel ik mij hier helemaal thuis. Ik woon samen met mijn ontzettend leuke vriend, onze hond Mr Flex en onze Franse hangoor Bob. Samen met mijn vriend beoefen ik mijn grote passie: dansen! Salsa, bachata, kizomba...wij maken samen graag de dansvloer onveilig. Dansfeestje in Brabant? Grote kans dat je ons live in actie kunt zien. Willen jullie dat ik dansend opkom of met de vader van de bruid een dansje doe tijdens de ceremonie? Ik ben er voor in! Het vele dansen compenseert onze andere grote hobby: eten! Vandaar dat wij helemaal in ons element zijn in Brabant: restaurants in overvloed.  Daarnaast houd ik erg van de bioscoop (van keiharde actie, tot fantasy en romantische comedy's), lezen, winkelen en gezellige avonden met onze vrienden. En oh ja...wij hebben een hysterische collectie sneakers. 

 

Boekenwurm

Na het Atheneum heb ik een studie Nederlandse Taal en Cultuur gevolgd in Leiden. Mijn liefde voor taal en woorden is daar alleen maar groter geworden. Tijdens mijn studie had ik verschillende bijbaantjes in de journalistiek, de bibliotheek en jawel in de lingerie. Op een goede dag werd ik gerecruit als rayonmanager voor een bekend lingeriemerk en dat heb ik 10 jaar lang met veel passie gedaan. Sinds 2 jaar ben ik weer terug waar het voor mij ooit begon: de bibliotheek. Daar werk ik nu als rayonmanager en geloof me; het is geen dag saai in de bieb.

 

BABS

Sinds 3 jaar werk ik ook als BABS (Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand) voor de gemeente Etten-Leur. Serieus een droom die uitgekomen is. Sinds kleins af aan ben ik betoverd door alles wat met trouwen te maken heeft. De bruidstaart, de ringen, het trouwboeket...ik vind het geweldig. Ik verslind Say Yes to the Dress, ga heel goed op Married at First Sight en ik word bij een huwelijksaankondiging van vrienden bijna enthousiaster dan het bruidspaar zelf. Je snapt dat ik een gat in de lucht sprong toen ik aan de slag mocht als Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand. Wil je meer weten over mijn werkwijze als trouwambtenaar? Klik dan op Trouwen? JA!

 

Trouwen in Brabant?

Naast BABS voor de gemeente (ik ben dus al beëdigd) werk ik ook als zelfstandig trouwambtenaar en ceremoniespreker in Nederland en het buitenland. Trouwen in Brabant? Dat is een gezellige thuiswedstrijd, maar ik trouw door heel Nederland en daarbuiten. Onder Tarieven lees je er meer over.